Sayfalar

Bu Blogda Ara

5 Ekim 2014 Pazar

SanDisk Ultra Fit 16GB USB Bellek SDCZ43-016G-G46 USB 3.0



SanDisk Ultra Fit 16GB USB Bellek SDCZ43-016G-G46 USB 3.0



SanDisk Ultra Fit 16 GB USB Bellek

SanDisk Ultra Fit  16 GB USB Bellek son derece küçük ve düşük profilli sürücü, ekstra depolama alanı kazanmak veya ortam dosyalarını cihazlar arasında süper bir hızla taşımak için kullanılabilir. Standart USB 2.0 sürücülere kıyasla on kata kadar daha yüksek yazma hızlarının tadını çıkarın, uzun metraj bir filmi 40 saniye içinde aktarın ve asla bozulmayan veya kesintiye uğramayan depolamaya güven duyun.
Yüksek Performanslı USB 3.0 hızları 0 130 MB/sn’ye varan okuma hızlarına ulaşabilir.Dizüstü bilgisayarlar, oyun konsolları, TV'ler, araç içi ses sistemleri ve daha fazlası için idealdir.






  • Tüm Cihazlarınız için Güvenilir Depolama
Bu küçücük ve varlığı bile zor fark edilen bu USB 3.0 flash sürücü ile depolama kapasitenizi 64 GB’a kadar artırın. Video oynatmak için zor erişilen TV USB girişlerine bağlayın veya dizüstü bilgisayarınıza ya da araç ses sisteminize takarak, beraberinizde her yere götürün.
  • Ortam Dosyalarını Gittiğiniz Her Yere Süper Bir Hızla Taşıyın
Yüksek hızlı USB 3.0 performansı sayesinde, beklemek sona erdi. Videolarınızı, fotoğraflarınızı ve müzik koleksiyonunuzu cihazlarınız arasında paylaştırmak, şimdi hiç olmadığı kadar kolay. Uzun metraj bir filmi USB 2.0 sürücülere kıyasla 10 kata kadar daha hızlı aktarın.
  • Özel Dosyalarınız Size Özel Kalsın
Ultra Fit USB 3.0 flash sürücü, flash sürücünüzde parola korumalı özel klasör oluşturan SanDisk SecureAccess ile birlikte gelir. 128 bit AES şifrelemesi ile korunan özel dosyalarınızla, USB sürücünüzü özel dosyalarınızdan taviz vermeden paylaşabilirsiniz.
  • Kayıp veya Bozulmuş Dosyaları Kurtarın
RescuePRO® yazılımına bir yıllık ücretsiz üyelik sayesinde, istemeden sildiğiniz veya bilgisayarınızın çökmesiyle kaybolan dosyaları geri getirebileceksiniz. Ultra Fit™ USB 3.0 son derece güvenlidir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder